Estudis

Els estudis en el quals participa el Departament de Matemàtiques són ESO, Batxillerat i el curs de preparació pels Cicles Formatius de Grau Superior.

Per trobar més informació sobre el currículum de la: ESO i Batxillerat.

Per a informació sobre les proves d'accés a CFGS, ho podeu fer des de la pàgina de Cicles Formatius, clicant a Cicles Formatius i per veure els temaris cal anar a la pàgina del Departament d'Educació i seleccionar Proves i resultats < Proves d'accés < Formació professional.

Tot i això, el què volem ressaltar és la metodologia en la que treballem. Sense oblidar que les matemàtiques necessiten molta llibreta, llapis i goma, i un aprenentatge a través del coneixement del bon ús de l'autocorrecció, cada dia intentem innovar per complementar l'ensenyament tradicional i així arribar a les necessitats i possibilitats de tot l'alumnat, usant les noves tecnologies, des de recursos interactius a la web fins a l'ús de programari informàtic específic per aprendre matemàtiques com el Geogebra, així com combinant-ho en l'ús de la pissarra digital.

Un clar exemple d'aquest fet, és el treball de recerca de matemàtiques El problema integral de l'àrea realitzat per una alumna del nostre institut ha estat guardonat amb el 1r premi de la ciutat de Cornellà en l'àmbit Científic -Tecnològic al maig del 2009, on combina la recerca matemàtica amb l'ús de programari interactiu amb Geogebra i la creació de pàgines web. Per a més informació podeu consultar el Bloc del departament de matemàtiques.

Estàs aquí:Inici > Estudis