Administració

ETUS i el Pare Noel celebren el Nadal a l'Esteve Terradas

El passat 19 de desembre els treballadors de l’empresa simulada de l’Esteve Terradas ETUS van celebrar la tradicional festa de Nadal a la seva oficina situada en el 2n pis del nostre institut. Aquesta celebració, gestionada i organitzada pels alumnes de 2n de DAS, va esdevenir la millor manera possible de tancar l’exercici 2017 i encarar un 2018 amb il·lusió i bona companyonia. 

L’acte, que va tenir una durada de 3 hores, també va comptar amb la visita inesperada del Pare Noel de Cornellà, el qual va sumar-se a la festa amb entusiasme i un elevat nivell de bachata.  

Amb una gran varietat de dolços, pica-pica salat, entrepans i cava del Penedès, la totalitat de treballadors de l’empresa va gaudir d’una estupenda cloenda de l’any fiscal que serà recordada durant molt de temps tant pels gestors de la companyia com pel propi personal.

 

ADS 2 mossega la poma més comercial

El passat 4 de desembre els alumnes de 2n curs d’Administració i Finances van realitzar una visita a l’Apple Store de Passeig de Gràcia. Aquesta sortida, emmarcada en el mòdul de Logística comercial, tenia com a objectiu principal la descoberta de les més innovadores tècniques de venda i màrqueting, així com les estratègies d'àmbit logístic, que utilitzen les grans multinacionals.

La visita, amb una durada de 2 hores, també va tenir la seva part lúdica ja que els alumnes van provar en primera persona els últims gadgets de la marca californiana, com l’Iphone X, que de ben segur ocuparan els primes llocs en les vendes nadalenques

 

Dos alumnes de Gestió Administrativa fan pràctiques durant un mes a la ciutat italiana de Pàdua

Dos alumnes nostres, del CF Gestió Administrativa, 1r curs, Sergi Teixidor i Shelly Araujo, han estat aquest mes de juny fent pràctiques a la ciutat de Pàdua, al Nord-Oest d'Itàlia, prop de Venècia. Pàdua és una ciutat bonica i agradable i, encara que aquí potser no sigui gaire coneguda, constitueix un important centre econòmic, cultural i religiós. Concretament, els nostres alumnes han fet les pràctiques a la Cambra de Comerç de la ciutat. Podem dir que l'experiència ha estat satisfactòria per a totes dues parts. La Cambra de Comerç ens ha dit que estaven molt contents amb ells. D'altra banda, els nostres alumnes estan encantats de la seva estada a Pàdua. En un email, en Sergi ens comenta: Estada perfecta, ambient de treball increïble, [...] estic molt sorprès amb la bona actitud de la gent al treball, tothom ens ha cuidat molt bé i ens ha ajudat sempre que ho em necessitat. I la Shelly ens diu: Per mi ha sigut una gran experiència treballar a la Cambra de Comerç de Pàdua [...] La meva estada a Pàdua ha estat meravellosa, és un lloc molt acollidor amb una cultura, art i arquitectura molt diversos que m'han agradat molt. Possiblement, el curs que ve comptarem amb una plaça més per als nostres alumnes de 1r de Gestió Administrativa.

Jornades Lúdic-Solidàries

El proper divendres dia 21 els alumnes del segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Assistència a la Direcció organitzen les Jornades Lúdic-Solidàries, on es realitzaran activitats com un scape room, torneigs de ping pong o un photocall. Us hi esperem!

La Dona del S.XXI

Amb motiu del dia de la dona celebrat el passat 8 de març,els alumnes de primer curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Assistència la Direcció van organitzar la Conferència LA DONA DEL S.XXI, en la que hi van participar Milena Orlandina i Ângela Bedoya, fundadores de l'empresa Tinkerers Lab, Mónica López, Rosa Virginia Gubaira i Wafaa Mousrah.

+info

ADM2 anuncia l'obertura de l'empresa ETUS SAS REGALS

Els alumnes de gestió d'administrativa de grau mitjà (ADM2) comencen la seva activitat a l'empresa simulada. Després d'haver estat tancada durant un any ha calgut fer alguns canvis però ara mateix l'activitat comercial ja s'ha iniciat.

ADM2 anuncia l'obertura de l'empresa ETUS SAS REGALS

Llegeix més:ADM2 anuncia l'obertura de l'empresa ETUS SAS REGALS

ADM2 i ADS2 inicien l'activitat de l'Empresa Simulada

El passat dia 22 de Setembre els grups de grau mitjà i superior d'Administració van iniciar un any més l'activitat a ETUS, l'empresa simulada que es va crear fa més de 10 anys i que continua apropant als nostres estudiants a l'entorn laboral de l'especialitat.

ADM2 i ADS2 inicien l'activitat de l'Empresa Simulada

Llegeix més:ADM2 i ADS2 inicien l'activitat de l'Empresa Simulada

ETUS participa a la Fira Internacional d’Empreses Simulades 2016

El passat dijous, 10 de març, els grups d’empresa simulada del cicle superior d'Administració i Finances i el cicle mitjà de Gestió Administrativa van participar a la 12ª Fira Internacional d'Empreses Simulades. L'esdeveniment de negocis va ser molt satisfactori per als alumnes del nostre Institut.

Aquesta es la entrada al recinte de la fira d’Empreses Simulades. Grup format per els professors i els alumnes de Grau Superior i Grau Mitjà.
Aquesta es la entrada al recinte de la fira d’Empreses Simulades. Grup format per els professors i els alumnes de Grau Superior i Grau Mitjà.

Llegeix més:ETUS participa a la Fira Internacional d’Empreses Simulades 2016

Inici d’activitat de l’empresa simulada ETUS un sol ús, SAS

El passat 17 de setembre del 2015, coincidint amb l’inici del curs escolar, es va posar en marxa l’empresa de simulació ETUS, SAS. En aquest projecte participen els alumnes de Gestió Administrativa de Grau Mitjà i els alumnes d’Administració i Finances de Grau Superior

Inici d’activitat de l’empresa simulada ETUS un sol ús, SAS

Llegeix més:Inici d’activitat de l’empresa simulada ETUS un sol ús, SAS

El grup ADM3 visita Barcelona Activa

El grup ADM3 visita Barcelona Activa

El alumnes de gestió Administrativa (ADM3) van assistir ahir, dintre del marc de Barcelona Activa, a una xerrada sobre quines són les maneres més correctes i actuals de fer un curriculum vitae i una carta de presentació.

SES1 i ADM2 visiten Cacaolat

SES 1 i ADM2 visita Cacaolat

SES 1 i ADM2 visita Cacaolat

Els alumnes del CFGS d’Administració i Finances visiten la seu de la UGT a Cornellà de Llobregat

Els alumnes del CFGS d’Administració i Finances visiten la seu de la UGT a Cornellà de Llobregat

El passat dimecres 25 de febrer, com a activitat de la setmana d'orientació acadèmica i professional, els alumnes del CFGS d’Administració i Finances van visitar la seu de la UGT a Cornellà de Llobregat. El Secretari Comarcal Sr. Carlos de Pablo Torrecilla ens va fer una xerrada sobre l’origen de la UGT, fundada al 1888 per Pablo Iglesias Posse, i la seva trajectòria fonamental per al moviment obrer del nostre país.

Els alumnes del CFGS d’Administració i Finances visiten la seu de la UGT a Cornellà de Llobregat

Els alumnes van poder conèixer de primera mà els serveis que ofereix el sindicat i la importància que té en la reivindicació dels drets dels treballadors.

Els alumnes d'ADM 1 i 3 visiten Nutrexpa

Els alumnes d'ADM 1 i 3 (primer curs del CFGM en Gestió Administrativa) visiten Nutrexpa, a Parets del Vallès, dins el marc de les activitats de la setmana d'orientació acadèmica i professional.

Els alumnes d'ADM 1 i 3 visiten Nutrexpa

Els alumnes d'ADM 1 i 3 visiten el sindicat de l'UGT de Cornellà

Els alumnes d'ADM 1 i 3 (primer curs del CFGM en Gestió Administrativa) visiten el sindicat de l'UGT de Cornellà de Llobregat, en el marc de les activitats de la setmana d'orientació acadèmica i professional.

Els alumnes d'ADM 1 i 3 visiten el sindicat de l´UGT de Cornellà

ADM2 visita el MIBA (Museu d’Idees i Invents de Barcelona)

El passat dia 20 de gener els alumnes del curs d´ADM2 (2n curs del Cicle Gestió Administrativa) van visitar el MIBA. Aquesta activitat s'inclou dins el Mòdul d’Empresa i Administració Pública. A través de la visita guiada vam conèixer invents creatius, alguns comercialitzats i d'altres no, i vam participar en una activitat de creació d'una idea.

ADM2 visita el MIBA (Museu d’Idees i Invents de Barcelona)

ADM2 visita el Parlament de Catalunya

ADM2 visita el Parlament de Catalunya

El passat 13 de gener els alumnes d´ADM2 (Grau Mitja de Gestió Administrativa) van fer una visita al Parlament de Catalunya que està emplaçat al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

A través de la visita es van repassar alguns conceptes, les funcions i l’organització d’aquesta institució i la seva importància en la vida ciutadana.

També van explicar l’origen i  la trajectòria històrica d’aquesta institució ja que data del segle XVIII.

Conferència "Hi ha futur?": Organitzada pels alumnes de Grau Superior de Secretariat.

cartell de la conferència "Hi ha futur?

El pròxim dijous dia 4 de Desembre, tindrà lloc la conferència "Hi ha futur?". Organitzada pels alumnes de Grau Superior de Secretariat.

Els alumnes del grup ADM2 participen d'un Networking organitzat per l'IES el Calamot de Gavà

El passat 24 de novembre, els alumnes de Grau Mitjà de Gestió Administrativa van visitar l'institut IES El Calamot de Gavà, per participar en un Networking.

Els alumnes del grup ADM2 participen d'un Networking organitzat per l'IES el Calamot de Gavà

Al Networking, un grup d'empreses simulades, es van conèixer per establir relacions laborals, l’objectiu és que tots els integrants es beneficien professionalment d‘aquesta comunicació, ja sigui per conèixer a altres proveïdors, nous clients, tenir la possibilitat de canviar o aconseguir un nou treball, així com establir relacions comercials i de negocis amb altres companyies.

Llegeix més:Els alumnes del grup ADM2 participen d'un Networking organitzat per l'IES el Calamot de Gavà

El Síndic de Greuges de Cornellà visita ADM2

El passat 17 de novembre, els alumnes de Grau Mitjà de Gestió Administrativa vam rebre la visita del “Síndic de Greuges de Cornellà de Llobregat”.

Joan Barrera ens va transmetre que “els drets de les persones no poden dependre de criteris econòmics”.

El Síndic de Greuges de Cornellà visita ADM2

Llegeix més:El Síndic de Greuges de Cornellà visita ADM2

ADS 2 Participa en la Fira Internacional d’Empreses Simulades de la ret SEFED

El passat dijous dia 13 el grup d’Administració i Finances 2 vam tenir la oportunitat d’anar i participar en la fira Internacional d’Empreses Simulades, organitzada en la plaça Espanya.

Ens van oferir la oportunitat de practicar les habilitats i millorar les competències que podem trobar en el món real, executant accions comercials i de màrqueting.

ADS 2 Participa en la Fira Internacional d’Empreses Simulades de la ret SEFED

Llegeix més:ADS 2 Participa en la Fira Internacional d’Empreses Simulades de la ret SEFED

Estàs aquí:Inici > Noticies