Educació Física

Inici de les activitats esportives extraescolars

El dimecres día 5 d'octubre comencen les activitats extraescolars esportives que organitza l'associació esportiva escolar de l'Institut. L'horari de les activitats seran els dimecres (excepte festius) de 16 a 17.15h

Aquest curs realitzarem les següents activitats:

  • Futbol: dirigida a tots/es aquells alumnes que vulguin jugar exclusivament a futbol. Farem partits amb altres Instituts.
  • Multiesport: dirigida a tots/es aquells alumnes que vulguin fer una mica d'esports i activitat física en grup. Inclou activitats de shootbol, badminton, tennis taula, bàsquet i voleibol.
  • Activitat de ball: novetat d'aquest curs. Esta pendent de tenir alumnes suficients; dirigides a alumnes que vulguin fer una activitat física amb ball i música. Inclou activitats de zumba, aerobic, etc.

Totes aquestes activitats estan dirigides per alumnes o ex-alumnes del centre, i són totalment gratuïtes.

Per més informació podeu parlar amb els alumnes Fran Gonzalez (1r Batxillerat B12) i José Silva (3r A) o el professor d'Educació Física l'Antonio Solís.

Inici de les activitats esportives extraescolars
Si vols més informació pregunta a l’Antonio Solís, professor d’Educació Física, a Fran Gonzalez (alumne 1r Batxillerat) o a José Silva (alumne de 3r)

Sortida de 2on d'ESO al Parc Ciclista

Els alumnes de 2n d'ESO van participar a una activitat de bicicleta al Parc Ciclista del Llobregat ubicat al Parc de la Fontsanta.

Sortida de 2on d'ESO al Parc Ciclista

Vam fer una primera part al Parc Ciclista amb activitats d'habilitats (circuit tècnic, de montanya, taller de mecánica), i una segona, fent una volta al Parc de la Fontsanta utilitzant la bicicleta com a mitja de transport sostenible.

Llegeix més:Sortida de 2on d'ESO al Parc Ciclista

Trobada de Jocs del Món

El dies 9 i 10 de maig els nostres alumnes de 1r de Batxillerat van fer de dinamitzadors de la Trobada de Jocs del Món que organitza el Grup de Treball d'Educació Física i l'Ajuntament de Cornellà.

Trobada de Jocs del Món

En aquesta trobada van participar nens i nenes de 2n de primària de totes les escoles de Cornellà. El nostres alumnes van explicar i controlar jocs populars de diferents païssos del món com ara "la mel", triple spider, paper-scissors-rock, futbol-xines, etc. per acabar ballant tots junts el "bugui-bugui".

Llegeix més:Trobada de Jocs del Món

Trobades esportives d'apropament dels centres de primària 2015/16

Trobades esportives d'apropament dels centres de primària 2015/16

El dijous 18 de febrer ens va venir a visitar l'Escola Jacint Verdaguer, centre adscrit al nostre institut. Vam realitzar una jornada esportiva entre els alumnes de 6è i els de 1r d'ESO per a que coneguin el nostre centre i la nostra forma de treballar.

Llegeix més:Trobades esportives d'apropament dels centres de primària 2015/16

Participació al Jove Esport

Una cinquantena d'alumnes de l'institut Esteve Terradas estan participant al Jovesport que organitza l'Ajuntament de Cornellà. Durant els mesos de novembre i desembre es fa Futbol 7, dimarts i dijous de 16 a 17.30 h al Camp Municipal de Futbol de la Sant Ildefons; i Zumba, dimarts o dijous de 16 a 17.30 h al Poliesportiu de Sant Ildefons.

Participació al Jove Esport

Participació al Jove Esport

Si estàs interessat encara pots inscriure't. Parla amb el teu professor d'Educació Física.

Participació al 52è Cros de Cornellà

Gran participació i bona actuació dels/de les alumnes de l'Institut Esteve Terradas al Cros de Cornellà que va tenir lloc el dissabte 31 d'octubre al Parc de Can Mercader.

Participació al 52è Cros de Cornellà

Activitats Esportives Extraescolars 2015/16

Activitats Esportives Extraescolars 2015/16

Us informem que ja han començat les Activitat Esportives Extraescolars. Tots el dimecres de novembre a maig de 15.30 a 17h fem:

  • Futbol Sala
  • Voleibol
  • Poliesportiu (Shootball/ Badminton)

Vine a provar qualsevol dimecres sense compromís. Són totalment gratuïtes. Si voleu més informació adreceu-vos als professors d'Educació Física.

Activitats Esportives Extraescolars 2015/16

Els alumnes de 4t ESO al rocòdrom de Can Mercader

Els alumnes de 4t ESO al rocòdrom de Can Mercader

Els alumnes de 4t ESO van sortir a fer una activitat de la matèria d'Educació Física al rocòdrom de Can Mercader els mesos de maig i abril.

Llegeix més:Els alumnes de 4t ESO al rocòdrom de Can Mercader

Alumnes de Batxillerat a campionats esportius internacionals

Maria González Pont

Sub-campiona amb la Selecció Catalana al Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques que es va celebrar a Cadis del 28 al 31 de maig.

Verònica Jover i Laia Peña

Subcampiones del món en Dansa Acrobàtica al World Championship, celebrat la setmana passada a Rímini. La Laia Peña també ha quedat classificada en cinquena posició a la categoria Grups.

Andrea Miñano

Preseleccionada per al Campionat d'Europa de Karate.

Torneig Interinsti

Torneig Interinsti

L'Institut Esteve Terrades ha participat al Torneig Interinsti d'enguany amb 11 equips masculins i femenins de voleibol, bàsquet i futbol. Un total de 65 participants que van jugar amb equips de la resta d'Instituts de Cornellà.

Ha estat l'acte final de les activitats extraescolars realitzades el dijous de 16 a 17h durant el mes d'abril i maig.

Des del Departament d'Educació Física volem felicitar als/les alumnes per la seva implicació a les activitats en horari extraescolar.

Torneig Interinsti

Estàs aquí:Inici > Noticies