Coordinació FP

Començament del curs 2017-2018 a la Formació Professional

Inici de curs 2017-2018 per als alumnes de Formació Professional.

Benvinguts/des i BON CURS!!!!

Gran Èxit de la Companyia Poc Estable a L’Auditori de Cornellà

La companyia POC ESTABLE de l'Institut Esteve Terradas actua a l'auditori de Cornellà de Llobregat, amb l'obra el Mètode, amb la companyia de Ramón Garrido. Aquesta activitat està dins de la Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional de Formació Professional.

Llegeix més:Gran Èxit de la Companyia Poc Estable a L’Auditori de Cornellà

Xerrades d’Orientació Acadèmica i Professional

Dins de la Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional de la Formació Professional, s'ha portat a terme xerrades d'Orientació Acadèmica i Professional.

Xerrada Acadèmica a càrrec de Punt a l'Institut - -TRÀILER Serveis d'Informació Jove.

 

El professor de Manteniment Industrial, Hermògenes Gil, amb la conferència Trending tòpics

Servei d’assessorament i reconeixement de l’experiència laboral.

El servei d'Assessorament té per objectiu definir i orientar un itinerari formatiu i professional de la persona interessada per aconseguir-ne millorar la qualificació. Compta amb l'atenció personalitzada d'experts de la família professional escollida.

I el servei de Reconeixement, s'adreça a les persones que vulguin tenir un reconeixement acadèmic dels aprenentatges adquirits amb l'experiència laboral o en activitats socials relacionats amb un determinat cicle formatiu.

logo Servei Assessorament

Per a més informació sobre el Servei d'Assessorament i Reconeixement.

Més dades sobre el servei.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya Visita L'Esteve Terradas

El dimecres 1 de febrer ens han visitat Margarita Miralles i Santi Conde, Cap de desenvolupament humà i Responsable de formació respectivament de FGC. Aquesta estada ha servit per a conèixer les instal·lacions de FP del centre i per realitzar una reunió del conveni de col·laboració entre el Departament d'Ensenyament i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. A aquesta reunió també han assistit els Coordinadors territorials d'ensenyaments professionals del Baix Llobregat i Vallès Occidental i representants de l'Institut El Palau i de l'Institut Leonardo da Vinci.

Aquesta reunió ha servit per valorar el desenvolupament de l'estada DUAL d'alumnes a FGC i preparar l'estada per al proper curs. Podem destacar que totes les parts han valorat molt positivament l'experiència.

Vina a la II Jornada Formació Professional - FENT PONTS

16 d'abril al Citilab

Inscripcions aquí.

La Segona Jornada de la Formació Professional de Cornellà de Llobregat FENT PONTS”, és un punt de trobada i reflexió dirigit a tots aquells agents que treballen en el món de la formació professional des de qualsevol de les seves vessants.
Enguany la Jornada té com a eix vertebrador l’adquisició i acreditació de les competències professionals, una temàtica fonamental tenint en compte la realitat i l'actualitat del moment en què es troba la formació professional.

T'esperem!!!

Setmana Orientació Acadèmica i Professional a CCFF (Curs 14-15)

Del 24 al 27 de febrer i del 4 al 6 de març,  tindrà lloc la Setmana d'Orientació Acadèmica i Professional als Cicles Formatius.

JJOL portada 1213

Durant aquesta setmana els alumnes visitaran empreses i organitzacions, assistiran a xerrades i conferències. Escoltaran a persones de referència en el seu sector, que explicaran com realitzar bones pràctiques empresarials i professionals. Es tracta d'obrir una porta al món real des de l'objectiu de donar les pistes que els orientin cap a la presa de decisions presents i futures, la qual cosa, ja ho sabem, no sempre és fàcil.

També cal destacar que aquestes jornades, amb més de seixanta activitats diferents, son possibles gràcies al treball i l'esforç del professorat, que una vegada més, demostra que la il·lusió per realitzar una feina ben feta és capaç de superar els obstacles que inevitablement sorgeixen. De igual manera destaquem i agraïm la col·laboració de totes les empreses i professionals que han fet possible enllestir aquestes jornades.

Per conèixer amb detall totes les activitats podeu consultar el tríptic: Setmana d'Orientació Acadèmica i Professional

Jornades Orientació Acadèmica i Professional a CCFF (Curs 15-16)

Del 17 al 19 de febrer ,  tindrà lloc les Jornades d'Orientació Acadèmica i Professional als Cicles Formatius.

També cal destacar que aquestes jornades, amb més de seixanta activitats diferents, son possibles gràcies al treball i l'esforç del professorat, que una vegada més, demostra que la il·lusió per realitzar una feina ben feta és capaç de superar els obstacles que inevitablement sorgeixen. De igual manera destaquem i agraïm la col·laboració de totes les empreses i professionals que han fet possible enllestir aquestes jornades.Durant aquests dies els alumnes visitaran empreses i organitzacions, assistiran a xerrades i conferències. Escoltaran a persones de referència en el seu sector, que explicaran com realitzar bones pràctiques empresarials i professionals. Es tracta d'obrir una porta al món real des de l'objectiu de donar les pistes que els orientin cap a la presa de decisions presents i futures, la qual cosa, ja ho sabem, no sempre és fàcil.

Per conèixer amb detall totes les activitats podeu consultar el tríptic: Jornades Orientació Acadèmica i Professional

Jornada Orientació Acadèmica i Professional a la Formació Professional

Del 22 al 24 de febrer,  tindrà lloc la Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional a la Formació Professional.

Aquesta jornada, té més de seixanta activitats diferents, que són possibles gràcies al treball i l'esforç del professorat, que una vegada més, demostra que la il·lusió per realitzar una feina ben feta és capaç de superar els obstacles que inevitablement sorgeixen. De igual manera destaquem i agraïm la col·laboració de totes les empreses i professionals que han fet possible enllestir aquestes jornades. Durant aquests dies els alumnes visitaran empreses i organitzacions, assistiran a xerrades i conferències. Escoltaran a persones de referència en el seu sector, que explicaran com realitzar bones pràctiques empresarials i professionals. Es tracta d'obrir una porta al món real des de l'objectiu de donar les pistes que els orientin cap a la presa de decisions presents i futures, la qual cosa, ja ho sabem, no sempre és fàcil.

Per conèixer amb detall totes les activitats podeu consultar el tríptic: Jornada Orientació Acadèmica i Professional

Tancarem la jornada, amb l'actuació de la Companyia Poc Estable, "El Mètode".

 

Una aposta de futur, l'Institut aposta per la FP DUAL

Vàrem acabar el curs, assistint el 26 de juny a l’acte de graduació de FP Dual, presidit pel president,  Molt Honorable Sr. Artur Mas i per la consellera d'Ensenyament, Honorable Sra. Irene Rigau. A l’acte van assistir els alumnes i professorat del CFGM Manteniment Electromecànic i del CFGS Desenvolupament d’Aplicacions Web, juntament amb l’equip directiu i representants de l’empresa SIEMENS i EVERIS, amb les que estem col·laborant en Formació DUAL.

I hem inaugurat el curs amb quatre cicles més, en Formació Dual: Administració i Finances, Mecatrònica Industrial, Prevenció de Riscos Professionals i Electromecànica de Vehicles Automòbils.

Dilluns passat, 6 d’octubre, el Departament d’Ensenyament i Nissan signen un conveni per promoure la FP Dual en algunes famílies professionals. Aquest conveni permet tenir Formació en Alternança Dual en els cicles de Mecatrònica Industrial i Electromecànica de vehicles automòbils al nostre centre.

Apostem per la FP DUAL, apostem pel futur del nostre alumnat!!!

Estàs aquí:Inici > Noticies > Centre > Coordinació FP