Biblioteca

Carnestoltes: Tradició i Diversió

Com sempre, el Carnestoltes ha estat una jornada festiva i lúdica, on ha participat l'alumnat i el personal de l'IES Esteve Terradas i Illa, també de la Biblioteca Joan Salvat Papasseit, oferint un punt de trobada per convertir l'espai en un punt de diversió amb molta varietat de jocs de taula. I com no podia ser d'altra manera, també hi ha hagut disfresses!

     

Dia Escolar de la No-violència i la Pau: Stop Mare Mortum

Amb motiu de la celebració del Dia Escolar de la No-violència i la Pau, els alumnes de l’IES Esteve Terradas i Illa van assistir a una xerrada de la Plataforma Stop Mare Mortum a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit.

Stop Mare Mortum incideix en el canvi de polítiques migratòries, de protecció internacional i d'acció exterior que permetin assolir un món basat en el respecte dels drets humans, en la igualtat d'oportunitats i en el diàleg com a eina de resolució de conflictes, amb l'objectiu d'aconseguir una ciutadania més mobilitzada i capaç de reaccionar davant de qualsevol vulneració dels drets humans.

Benvinguts i Benvingudes a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit

El meu nom és Fran i vinc de la Biblioteca Central de Cornellà. Des del mes de desembre estaré aquí per acompanyar-vos en l'apassionant aventura de la reflexió, la lectura i la diversió, volia aprofitar l'ocasió per presentar-me i desitjar-vos un Feliç Nadal.      

     

Presentació: 7 Relatos de Mujeres para Hombres y Mujeres

Per a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit ha estat un honor comptar amb la presència de María Ángeles Nieto Marqueño, professora de l'IES Esteve Terradas i Illa i autora de 7 Relatos de Mujeres para Hombres y Mujeres, un llibre que recomanem per la gran sensibilitat que desprèn.

Un acte carregat de literatura, emotivitat i música, al que s'han sumat diferents personalitats i que ha comptat amb una massiva assistència de públic.

L'autora va tenir l'amabilitat de regalar i signar un munt d'exemplars. Hi ha varis a la vostra disposició!

Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E

Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E

Els alumnes de 4rt d'ESO E ja han començat el "Taller de Còmic" a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit. L'activitat està dirigida pel dibuixant Juan Carlos Calvo Lamillar i subvencionada pel Departament de Joventut de l'Ajuntament de Cornellà.

Animeu-vos a participar a la Mostra de Còmic Ciutat de Cornellà!!!

Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E

Exposició Mafalda

Exposició Mafalda

Durant tot el mes de Novembre, coincidint amb la Mostra de Còmic Ciutat de Cornellà, a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit ens acompanyarà un personatge molt especial!!!! La Mafalda!!!! A més a més ve carregada de dues maletes de còmics plenes de recursos i activitats perquè tots vosaltres les pugueu realitzar!!!! Veniu a descobrir l’humor, la intel·ligència i els valors d’aquesta noieta tan especial!!!!

Exposició Mafalda

Us hi esperem!!

Els pallassos ja han arribat a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit!!

Els pallassos ja han arribat a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit!! Els pallassos ja han arribat a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit!!

Coincidint amb el 17è Festival Internacional de Pallassos, “Memorial Charlie Rivel”, que tindrà lloc del 17 al 23 d’octubre a Cornellà, a la biblioteca Joan Salvat Papasseit hem volgut retre un homenatge al món del circ!!! Hem preparat una exposició de llibres entorn aquest art!!!

Veniu a la biblioteca i descobriu un món ple de màgia i il·lusió!!!!

Apa!!! No us ho perdeu!!!

Biblioteca Joan Salvat Papasseit - Novetats d'estiu 2016

Mireu, mireu!!

Biblioteca Joan Salvat Papasseit - Novetats d'estiu 2016

Les novetats d'estiu ja han arribat a la biblioteca Joan Salvat Papasseit!!!!! Just a temps perquè les agafeu i gaudiu d'elles durant tot l'estiu.

Us hi esperem!!!

Exposició: "Natura Especial"

Exposició: "Natura Especial"

El proper dijous 30 de juny, de 13h. a 14h, s'inagurarà l'exposició "Natura Especial", creada amb la col·laboració dels alumnes de 1er. ESO E de l’Institut Esteve Terradas,  a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit. Aquest esdeveniment comptarà amb acompanyament musical.

Lectura a la fresca

Ja fa olor d'estiu i des de la Biblioteca Joan Salvat Papasseit volem que gaudiu d'ell amb unes lectures molt refrescants que hem triat pensant en vosaltres.

Us hi esperem perquè trieu la vostra lectura!!!


Lectura a la fresca

Lectura a la fresca

 

Biblioteca Joan Salvat Papasseit

Estàs aquí:Inici > Noticies > Centre > Biblioteca