Visita Preparatòria - Projecte Comenius: Quality@School

Durant el desembre del 2011 es va realitzar una reunió per enllestir el projecte Comenius sobre Qualitat a l'Aula. A aquesta reunió varem participar en Wim Simoens (l'Institut de FP de Brugues VTI, Flandès, Bèlgica); Àngles Fons (Programes Internacionals de FP del Departament d'Ensenyament); Josep Camps (Qualitat); Anabel Rodríguez i Jesús Cuadra (Esteve Terradas).

ProjecteQualitatAula_1

L'objectiu d'aquest projecte és millor, mitjançant la applicació dels criteris de qualitat EFQM, i el cicle de la qualitat PDCA, el procés d'ensenyament aprenentatge a l'aula.

ProjecteQualitatAula_2

A aquest projecte hi participen a més a més del Esteve Terrada, quatre institut de: Brugues-Flandès, Sicilia-Italia, Joensuu-Finlàndia, Almada-Portugal i Sakarya-Turquia. Durant el desenvolupament del projecte, es crearan i posaren en pràctica exemples de bones pràctiques de qualitat a l'aula. El producte final del projecte es divulgarà en seminaris, tríptics, follets, DVD, website, etc.

ProjecteQualitatAula_3

Estàs aquí:Inici > Noticies > Centre > Coordinació de Qualitat > Visita Preparatòria - Projecte Comenius: Quality@School