Arts Gràfiques

Participem als mschools Mobile Student Awards

Aquest dissabte 10 de juny l'alumnat del CFGS de Disseny i Edició de Publicacions Impreses i Multimèdia ha assistit a l'acte de presentació dels premis Mobile Student Awards que ha tingut lloc al Palau de Congressos de Catalunya.

Diferents grups de classe presentaven els seus projectes que, en forma de web apps i aplicacions híbrides realitzades durant la UF4 del mòdul 8 i del de síntesi, han dissenyat, programat i preparat la comercialització per a un torneig que enfrontava diversos equips per parelles.

Donem l'enhorabona als tres grups finalistes pel bon paper que han fet.

 

El Bryan Cedeño i el Sergio Rico del grup AGS2 presenten l'app Tagging dins la categoria de Creació artística-cultural.

 

L'Amanda Calderón i la Verónica Medina del grup AGS2 presenten l'app Arjé dins la categoria de Creació artística-cultural.

 

El Juanjo Gutierrez i el David Lázaro del grup AGS2 presenten l'app Joinapp dins la categoria de Comunitats sostenibles.

Entrega dels premis del concurs de punt de llibre ‘Sant Jordi 2017’

Per quart any consecutiu, i amb una gran participació, des del departament d’arts gràfiques es va convocar el concurs de punt de llibre sobre el tema de ‘Sant Jordi 2017’.

Atesa la alta qualitat dels punts de llibre presentats, la votació popular feta per professores, professors, secretaria, consergeria, biblioteca i direcció, va resultar molt ajustada.

Els punt premiats varen ser:

1a Paula Peralta García, del grup AGM1

2n Adrià Guillén Cuevas, del grup AGM3

3r (exaequo) Carolina Molina Gómez i Lidia Pereira Guisado, del grup AGM1

4t Lydia Silva Sánchez, del grup AGM3

5è (exaequo) Pedro Mendoza Espinosa i Camilo Naranjo Barzola, dels grups AGM1 i AGM3, respectivament.

Aquests punts es varen repartir a partir de Sant Jordi, i encara en queden per a repartir molts punts de llibre, per si algú en vol.

Noelia Romero Cabezas, finalista del concurs de punt de llibre ‘Sóc de Cornellà’

El passat 20 de maig de 2017, es varen entregar els premis del concurs obert a escoles i instituts, ‘Sóc de Cornellà’. L’alumna de l’Esteve Terradas, na Noelia Romero Cabezas, del grup d’arts gràfiques AGM1, va resultar finalista en la categoria dels estudis posobligatoris. Felicitacions!

Sortida d’esbarjo i integració de grups a l’Escola del Mar de Montgat

Divendres, 5 de maig de 2017, els alumnes dels grups AGM1 i AGM3 varen fer una sortida d’esbarjo i integració de grups, a l’Escola del Mar de Montgat, on van fer esports d’aigua, catamarà i caiac, i tothom, alumnes i professors, disfrutàrem d’un magnífic dia de primavera.

Nova edició del concurs de punts de llibre Sant Jordi 2017

Punts de llibre a concurs

Visita a la Fira Graphispag 2017

Els nostres grups d'arts gràfiques han assistit del 21 al 21 de març a la fira Graphispag, principal expositor de les tecnologies de reproducció impresa i comunicació visual.

Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional

L'alumnat de primer curs de Cicle Mitjà d'Arts Gràfiques, dins el cicle d'activitats de la Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, va visitar l'exposició Art i cinema. 120 anys d'intercanvis en el Caixaforum, i va realitzar el taller en el CaixaLab Experience amb el títol: Laboratori d'emprenedoria. També, juntament amb el primer curs de Cicle Superior vam visitar el Museu del Disseny HUB de Barcelona, i vam fer un taller sota el títol: Pensar amb els ulls i mirar amb el cervell. Valorem positivament totes dues experiències pel què fa a la formació del nostre alumnat.

      

Premi del Concurs de Cartells

L'alumna de primer curs de CFGS d'Arts Gràfiques, Zahara Ruiz Fernández, ha guanyat el premi del concurs de cartells "Vine a l'escola pública a Cornellà" organitzat per l'Ajuntament de Cornellà. Felicitem a tot l'alumnat que ha participat i especialment a la guanyadora.

Taller de logos a l'escola Sant Miquel

El passat 19 de gener, els alumnes del grup AGS2, van impartir una sessió de creació de logotips als estudiants de sisè de primària de l'escola Sant Miquel de Cornellà. El taller va consistir en una part teòrica i breu introducció, i després, una part pràctica on tant alumnes grans com petits van aprendre els uns dels altres i s'ho van passar d'allò més bé. El resultat, una bona tarda amb logotips més que creatius, crítiques constructives i debats entre nens convençuts de sí mateixos. A més, els alumnes es van sentir professors per un dia.

Visita a l'Empresa NovaEra

Els alumnes de AGS1 de Disseny i edició de Publicacions Impreses i Multimèdia van visitar l'empresa Nova Era.

Pedro López Linde, el seu Product Manager, ens va compartir els seus coneixements sobre els processos industrials del tractament de la imatge per ser impresa amb sistemes offset.

Ens va mostrar diverses publicacions impreses amb molta qualitat, definició d'imatge i detall.

Va ser una visita molt enriquidora en la qual els alumnes van poder contrastar els seus coneixements de l'aula al món real.

Estàs aquí:Inici > Novetats